Mantra-weekend, Noord-Frankrijk

Al heel lang staat een mantra-weekend op ons verlanglijstje en we hebben een datum geprikt! In het weekend van vrijdag 14 mei 2021 tot en met maandag 17 mei 2021 willen we ons graag met jullie onderdompelen in mantra-sferen. Met natuurlijk mantra zingen maar ook met een aantal workshops; uitspraak Sanskriet & Gurmuki, de 108 namen van Shiva, meditatie, yoga, schilderen en vooral genieten.

Ons onderkomen dat weekend is Chambre d’hote Nantrise in het idyllische plaatsje Romagne-sous-Montfaucon, een kleine 400 km rijden. De bijbehorende tuin, van 10.000m2  kent allerlei leuke, mooie prieeltjes en hoekjes en is wat ons betreft de perfecte omgeving om met elkaar te zingen.

Kosten; 3 overnachtingen, ontbijt, middag- en avondeten, versnaperingen, fruit, workshops € 325 euro.

Vertrek; vrijdag 14 mei, 09.00 u.  Aankomst ca 14.00 u, uitgaande van een pauze onderweg.

Dagelijks voor het ontbijt ca 08.00 uur ; the morning call oftewel de Long ek ong kar. Een ademoefening van 7 minuten op live muziek. Aansluitend leren we jullie de Zonnegroet, we doen wat yoga-poses en meditatie.

Dagelijks; afwisselend programma met als vaste items de Zonnegroet en Maangroet,  daarnaast (wordt nog ingedeeld) actief mantra zingen, luister-uurtje, de sadhana , workshops (de 108 namen van Shiva, workshop  chakra-klanken, intuitief schilderen), en  natuurlijk tijd voor jezelf. Alle activiteiten vinden plaats in de natuur.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s