Linda & Alinde

Even een kort “voorstelrondje”. Onze namen zijn Alinde en Linda. Een aantal jaren geleden waren wij bij een mantra meezing-avond en vanaf het eerste moment werden we gegrepen door de teksten, de effecten van de zich steeds herhalende klanken en door de “mindfull-beleving”.

Omdat we allebei erg houden van muziek maken besloten we na wat oefening en overleg om samen mantra’s te gaan “leren”. Alinde bespeelde al het indiaas harmonium, Linda de ngoni en dat bleek samen toch erg leuk te klinken. Alinde had al eerder in een band gespeeld, maar wat zanglessen als opfrissertje was toch wel fijn. Zodoende een zangdocente gezocht, lessen genomen, meerder instrumenten aangeschaft en A World of Mantra Music werd geboren!

Inmiddels bespelen we allebei het indiaas harmonium, beiden de kamale ngoni, de native flutes (in diverse stemmingen), de drum, djembe en dergelijke. We repeteren minimaal 1 volle dag per week, bouwen mantra’s om zodat ze soms iets meer bij ons passen en hebben vooral veel plezier!

We variëren tussen langzame, serene mantra’s en onze mantra-medley, waarop volop geklapt en gedanst kan worden en alles er tussen in. We vinden het super als onze gasten voluit meezingen, maar als je in stilte wilt luisteren dan is dan natuurlijk meer dan prima! De data van onze mantra sing-a-longs vind je in de agenda; zowel hier op onze thuislocatie in Strijen als elders in de regio. Ongeveer 3, 4 keer per maand kun je heerlijk met ons meedoen.

Een aantal keren per jaar kun je aansluiten bij de Aquarian Sadhana mantra’s; de 7 meditatieve mantra’s vanuit de Kundalini-Yoga. Deze sadhana-mantra’s zijn ook bedoeld om lekker met ons mee te zingen maar het grote verschil is dat de 7 mantra’s van de aquarian sadhana meer mantra-meditaties zijn. Bijzonder mooi, heel sereen, heel indrukwekkend vinden wij zelf. We nodigen je van harte uit om ook deze mantra’s eens zelf te ervaren.

In verband met het klaarzetten van de ruimte, vinden we het fijn als je je vantevoren aanmeldt via tel/app 06-53518321 of via info@aworldofmantramusic.nl. Let op: bij mooi weer spelen we het liefst buiten in de natuur. Deze locatie krijg je bij aanmelding van ons door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s